ΤΕΝΙΣ

Στους "16" του US Open ο Παγδατής

Στους "16" του US Open ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με 3-1 σετ επιβλήθηκε επί του Χάρισον παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους "16" του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μεγάλες εμφανίσεις κάνει στο US Open ο Μάρκος Παγδατής. Ο 31χρονος τενίστας επιβλήθηκε και επί του Ράιαν Χάρισον με 6-3, 7-6 (4), 1-6, 6-1 και για πρώτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να προκριθεί στους "16" του τουρνουά.

Η καλή αρχή φάνηκε από το πρώτο κιόλας σετ για τον Παγδατή ο οποίος προηγήθηκε με 4-0 game, ο Χάρισον μείωσε σε 4-3 όμως ο Κύπριος τενίστας βρήκε τρόπο να κάνει το 1-0 στα σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μία μεγάλη μάχη. Ο Χάρισον ήταν συνέχεια μπροστά στα game και παρά το γεγονός ότι έφτασε να προηγείται με 5-3, ο Παγδατής του έκανε το κρίσιμο break και στη συνέχεια του πήρε το σετ με 7-4 στο tie break.

Ο Αμερικανός αντέδρασε και πήρε εύκολα το τρίτο σετ με 6-1, όμως ο Παγδατής με το ίδιο σκορ έκανε το 3-1 και πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μονφις και τον Αλμάγκρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ