ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό του Τόκιο ο Κύργιος

Australia's Nick Kyrgios returns the ball to Uzbekistan's Denis Istomin during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Monday, May 25, 2015 in Paris,  (AP Photo/Michel Euler)
Australia's Nick Kyrgios returns the ball to Uzbekistan's Denis Istomin during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Monday, May 25, 2015 in Paris, (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Νικ Κύργιος κατάφερε να κερδίσει και τον Γκαέλ Μονφίς με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του Rakuten Japan Open Tennis Championships.

Ο Νικ Κύργιος κατάφερε να κερδίσει και τον Γκαέλ Μονφίς με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του Rakuten Japan Open Tennis Championships. Αυτός θα είναι ο 4ος τελικός για τον 21χρονο τενίστα, που θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του για φέτος και τον σημαντικότερο στην καριέρα του.

Θυμίζουμε πως ο Ελληνοαυστραλός ήταν φιναλίστ στο Εστορίλ τον Μάιο του 2015, αλλά ηττήθηκε από τον Ρισάρντ Γκασκέ. Φέτος, προκρίθηκε σε άλλους δυο τελικούς, στη Μασσαλία και στην Ατλάντα, νικώντας και στους δυο.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφίν, στην πρώτη συνάντηση των δυο τους στο tour. Ο Βέλγος κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό τον Μάριν Τσίλιτς με 7-5, 6-4 και προκρίθηκε στον 6ο τελικό της καριέρας του και πρώτο στη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ