ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό οι Τσιτσιπάς και Χριστοφή

Στον τελικό οι Τσιτσιπάς και Χριστοφή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στη Φλόριντα. Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό του Orange Bowl για δεύτερη σερί χρονιά. Στον τελικό του διπλού και η Ελένη Χριστοφή.

Σημαντικές επιτυχίες για το ελληνικό τένις και συγκεκριμένα για το τουρνουά Orange Bowl, στο οποίο συμμετέχουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ελένη Χριστοφή και αμφότεροι προκρίθηκαν στον αποψινό τελικό σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στη Φλόριντα. Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας έχασε μόνο τέσσερα γκέιμς πό το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης των Juniors, Μάτε Βαλκούζ (6-3, 6-1) και για δεύτερη σερί χρονιά πέρασε στον τελικό, όπου στόχος φέτος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, Νο9 στο ταμπλό και Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη των Juniors. Ο Kecmanovic είναι 16 ετών και στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης απέκλεισε τον Ρουμάνο, Κάλιν Μάντα, με 6-4, 6-2.

Πρόκριση στον τελικό του διπλού η Χριστοφή

Από 'κει και πέρα, η Ελένη Χριστοφή προκρίθηκε στον τελικό των διπλών κοριτσιών και θα διεκδικήσει τον τίτλο στη διοργάνωση της Grade A κατηγορίας. Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Μολδαβή συμπαίκτριά της, Αναστασία Ντέτιουτς, νίκησαν τις Ζακλίν Αντίνα Κριστιάν (Ρουμανία) και Μικαέλα Γκόρντον (Ηνωμένες Πολιτείες) με 6-4, 7-5.

Στον τελικό (20:00), θα αντιμετωπίσουν την Ινδή, Πρανγιάλα Γιαντλαπάλι και την Σλοβένα, Ταμάρα Ζίντανσεκ, που ξεπέρασαν το εμπόδιο των Αμερικανίδων, Σοφία Κένιν και Ίνγκριντ Νίλ (6-4, 2-6, 10-7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ