ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό ο Ντίμιτροφ

Grigor Dimitrov of Bulgaria celebrates winning match point against Jack Sock of the United States during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Grigor Dimitrov of Bulgaria celebrates winning match point against Jack Sock of the United States during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ επιβλήθηκε με 4-6, 6-0, 6-3 επί του Τζον Σοκ και θα αντιμετωπίσει τον Γκοφάν στον τελικό του ATP Finals του Λονδίνου.

Ούτε ο Σοκ στάθηκε εμπόδιο στην εξαιρετική πορεία του Γκριγκόρ Ντίμιτροφ στους τελικούς της ATP που διεξάγονται στο Λονδίνο. Ο Βούλγαρος επιβλήθηκε με 4-6, 6-0, 6-3 και το βράδυ της Κυριακής (19/11, 20.00) θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Γκοφάν.

Η βραδιά παραλίγο να εξελιχτεί σε εφιάλτη για τον Ντίμιτροφ αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο σετ το έχασε.

Κλειδί σε αυτή την εξέλιξη αποτέλεσε το τέταρτο game το οποίο κέρδισε τελικά ο Σοκ κρατώντας το σερβίς του. Το ίδιο έπραξε αμέσως μετά και ο Ντίμιτροφ για να κάνει το 4-1. Εκεί που όλα όμως έδειχναν ότι το σετ θα κατέληγε στον Βούλγαρο, ο Αμερικανός πήρε τα επόμενα πέντε game και το κατέκτησε με 6-4.

Αντί, όμως, ο Σοκ να μπει με το πόδι στο γκάζι και να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό πλεονέκτημα κόντρα στον αντίπαλο του ο Ντίμιτροφ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο σετ και με 6-0 το κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Έτσι, όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ. Οι δύο αθλητές κράτησαν εύκολα το σερβίς τους μέχρι και το όγδοο game όταν ο Ντίμιτροφ έκανε το break και κατάφερε να προηγηθεί με 5-3. Στη συνέχεια με δυσκολία κράτησε το σερβίς του για να επικρατήσει τελικά με 6-3.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ