ΤΕΝΙΣ

Στον ημιτελικό με σπουδαία ανατροπή ο Φέντερερ

Στον ημιτελικό με σπουδαία ανατροπή ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε τα δύο πρώτα σετ από τον Μάριν Τσίλιτς αλλά με επική ανατροπή πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Wimbledon. Έγραψε ιστορία ο Ελβετός καθώς έγινε ο αθλητής με τις περισσότερες νίκες σε Grand Slam!

Μαγικός Ρότζερ Φέντερερ! Ο Ελβετός τενίστας, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, βρέθηκε να χάνει στα δύο πρώτα σετ με 6-7 (4-7) 4-6 από τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς όμως δεν τα παράτησε ποτέ και παίρνοντας τα υπόλοιπα με 6-3 7-6 (11-9) 6-3 σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Wimbledon, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Μίλος Ράονιτς.

Αυτή ήταν η 10η φορά στην καριέρα του που ο Φέντερερ πήρε τη νίκη σε ένα ματς όπου βρέθηκε να χάνει τα δύο πρώτα σετ ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς με την 307η νίκη του σε αγώνα Grand Slam έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε για πολλά χρόνια η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Στον ημιτελικό με σπουδαία ανατροπή ο Φέντερερ

"Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Το όνειρο συνεχίζεται. Ήξερα ότι τα πράγματα είχαν γίνει δύσκολα. Είναι ωραίο να παίζεις απέναντι στον Μάριν, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και λυπάμαι για αυτόν", δήλωσε πανευτυχής ο Φέντερερ μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Wimbledon.







"Mεγάλος Ρότζερ", ήταν το σχόλιο του Γερμανού διεθνούς μέσου Τόνι Κρόος, στη σελίδα του στο Twitter, για τη νίκη του Ελβετού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ