ΤΕΝΙΣ

Στον επόμενο γύρο Φέντερερ και Μάρεϊ

LONDON, ENGLAND - JULY 06:  Andy Murray of Great Britain celebrates set point during his Gentlemen's Singles semi final match against Jo-Wilfried Tsonga of France on day eleven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 6, 2012 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - JULY 06: Andy Murray of Great Britain celebrates set point during his Gentlemen's Singles semi final match against Jo-Wilfried Tsonga of France on day eleven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 6, 2012 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Άντι Μάρεϊ και Ρότζερ Φέντερερ πήραν το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του US Open, με τον Σκωτσέζο τενίστα να πραγματοποιεί μάλιστα επική ανατροπή επί του αντιπάλου του.

Ο Άντι Μάρεϊ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρησή του με τον Αντριάν Μαναρινό (Νο 66 στην παγκόσμια κατάταξη) χάνοντας τα δύο πρώτα σετ αλλά τελικά έκανε τη μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 5-7 4-6 6-1 6-3 6-1 και στον επόμενο γύρο (5/9) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βραζιλιάνο Τόμαζ Μπελούτσι.

Στον επόμενο γύρο Φέντερερ και Μάρεϊ

Αυτή ήταν η όγδοη συνολικά φορά στην καριέρα του Σκωτσέζου (Νο 3 αυτή τη στιγμή στον κόσμο) που κερδίζει ματς αν και βρέθηκε πίσω δύο σετ, με την αμέσως προηγούμενη να είναι στο Wimbledon του 2013 απέναντι στον Φερνάντο Βερντάσκο.

Δείτε τον πιο εντυπωσιακό πόντο στο ματς:

Σε αντίθεση με τον Μάρεϊ, ο Φέντερερ πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, καθώς χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά για να νικήσει με 6-1 6-2 6-1 τον Βέλγο Στιβ Νταρσίς, ενώ στον επόμενο γύρο θα βρει στο δρόμο του τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσρεϊμπερ, Νο 29 στον κόσμο.

Στον επόμενο γύρο Φέντερερ και Μάρεϊ

Με τη νίκη του μάλιστα αυτή ο Ελβετός (Νο 2 στον κόσμο) ισοφάρισε το ρεκόρ της Σερένα Γουίλιαμς με τις περισσότερες νίκες στο Αμερικανικό Όπεν. "Έχω απολαύσει τόσες πολλές στιγμές για τόσα πολλά χρόνια. Είναι υπέροχο που εξακολουθώ να συμμετέχω και να παίζω καλά.

Ελπίζω αυτή να μην είναι η τελευταία μου φορά εδώ", δήλωσε ο 34χρονος Ελβετός, ο οποίος από τα 17 τουρνουά Grand Slams που έχει στο παλμαρέ του τα 5 τα έχει κατακτήσει στο Αμερικανικό Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ