ΤΕΝΙΣ

Στον 2ο γύρο του US Open η Σάκκαρη

Στον 2ο γύρο του US Open η Σάκκαρη

Την πρώτη της νίκη σε Grand Slam γυναικών σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη. Η 20χρονη κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου βρίσκεται δύο νίκες μακριά από το όνειρο της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό.

Πολλά παιδιά επιτυχημένων παικτών του τένις ακολουθούν τα βήματα τους. Συνήθως εγκαταλείπουν. Η Μαρία Σάκκαρη, η 20χρονη κόρη της πρώην Νο1 Αγγελικής Κανελλοπούλου, είναι πλέον η κορυφαία Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάταξη.

Από το Νο206 στον κόσμο συμμετέχει στα προκριματικά του US Open για πρώτη φορά. Τα ξημερώματα σημείωσε την πρώτη της νίκη σε Grand Slam, επικρατώντας 6-2, 7-6 (7-2) της Λετονής πρώην Νο36, Αναστασία Σεβάστοβα.

Πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσει το Νο4 του ταμπλό, τη Βελγίδα Αν-Σοφί Μεστάς. Βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου, πρώην Νο39 στην παγκόσμια κατάταξη, συνοδεύει σχεδόν πάντα την κόρη της στα τουρνουά. Η ίδια είχε αγωνιστεί σε όλα τα Grand Slam εκτός από το Αυστραλιανό Όπεν με μεγαλύτερη επιτυχία τη συμμετοχή της στον 3ο γύρο του Roland Garros το 1989.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ