ΤΕΝΙΣ

Στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν οι Γουίλιαμς

Στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν οι Γουίλιαμς

Η Σερένα και η Βίνους Γουίλιαμς πέρασαν στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν στην Μελβούρνη. Καμία έκπληξη την 2η ημέρα του τουρνουά στις γυναίκες (video)

H Σερένα Γουίλιαμς νίκησε την Βελγίδα Άλισον Βαν Ούιτβανκ 6-0, 6-4 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Η Αμερικανίδα τενίστρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε μία ώρα και παράλληλα σημείωσε την 260η νίκη σε Grand Slam. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα.

Η αδελφή της Βίνους Γουίλιαμς, επέστρεψε με νίκη στο Όπεν της Αυστραλίας καθώς επικράτησε 6-2, 6-2 της Ισπανίδας Μαρία Τερίσα. Η Βίνους είχε 6 άσους και 20 winners στο παιχνίδι της και ανάγκασε την αντίπαλο της σε 29 λάθη.

Η δύο φορές κάτοχος του τροπαίου Βικτόρια Αζαρένκα, νίκησε 6-3, 6-2 την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς. Στον επόμενο γύρο η τενίστρια από την Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Δανέζα Καρολάιν Βοζνιάκι(8), η οποία απέκλεισε την νεαρή Αμερικανίδα Τέιλορ Τάουνσεντ 7-6, 6-2.

" Θα είναι δύσκολος αγώνας. Έχει κερδίσει το τουρνουά και στα χαρτιά δεν είναι το ευκολότερο ματς. Αν θες να φτάσεις ψηλά στο τουρνουά δεν έχει σημασία σε ποιον γύρο θα αντιμετωπίσεις δυνατό αντίπαλο", δήλωσε η Βοζνιάκι για τον επικείμενο αγώνα με την Αζαρένκα.

Μπροστά στο κοινό της η Σαμάνθα Στόσουρ προκρίθηκε εύκολα επί της Ρουμάνας Μόνικα Νικουλέσκου 6-4, 6-1. Η περσινή φιναλίστ του Όπεν Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα νίκησε την Βελγίδα Κίρτσεν Φλίπκενς 3-6, 6-3, 6-1 ενώ άνετα προκρίθηκε και η Τσέχα Πέτρα Κβιτόβα επί της Ρίτσελ Χόγκενκαμπ 6-1, 6-4.

Τέλος, νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Αγκιέσκα Ραντβάνσκα από την Πολωνία, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Κουρούμι Νάρα από την Ιαπωνία 6-3, 6-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ