ΤΕΝΙΣ

Στο χείλος του αποκλεισμού η Σαραπόβα

Στο χείλος του αποκλεισμού η Σαραπόβα

Η Πέτρα Κβίτοβα νίκησε τη Μαρία Σαραπόβα στη Σιγκαπούρη και απειλείται με αποκλεισμό από τους τελικούς. Δεύτερη νίκη για την Κάρολαϊν Βοζνιάκι.

Δεν πέρασε καιρός από τη νίκη της Μαρία Σαραπόβα επί της Πέτρα Κβίτοβα στον τελικό του τουρνουά του Πεκίνου. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν ωστόσο στη Σιγκαπούρη.

Σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο χρειάζονταν τη νίκη μετά την πρεμιέρα με το... αριστερό, η Κβίτοβα ήταν εκείνη που νίκησε με 6-3, 6-2, διακόπτοντας το σερί πέντε χαμένων αγώνων με αντίπαλο τη Ρωσίδα. Πλέον η Σαραπόβα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ημιτελικών και ενώ της απομένει ένα παιχνίδι ακόμη με αντίπαλο την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Ακόμα κι αν αποκλειστεί από την 4άδα η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, διατηρεί ελπίδες να τελειώσει τη σεζόν στο Νο1. Αρκεί να μην παίξει η Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό του τουρνουά.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Βοζνιάκι νίκησε 7-5, 6-3 τη Ραντβάνσκα και με νίκη της Σαραπόβα επί της Κβίτοβα, θα περνούσε στα ημιτελικά. Πλέον θα πρέπει να περιμένει. Θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Κβίτοβα την Παρασκευή (24/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ