ΤΕΝΙΣ

Στο πλευρό των συμπατριωτών της η Πούιγκ

Monica Puig of Puerto Rico celebrates holding her country's flag after winning the gold medal match in the women's tennis competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Monica Puig of Puerto Rico celebrates holding her country's flag after winning the gold medal match in the women's tennis competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Η Μόνικα Πούιγκ μετέβη στο Πουέρτο Ρίκο μαζί με τη Μαρία Σαραπόβα για να συμπαρασταθεί στους συμπατριώτες της που επλήγησαν από τον τυφώνα "Μαρία".

Πολλούς νεκρούς και τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω του ο τυφώνας "Μαρία" ο οποίος στις 21 Σεπτεμβρίου έπληξε τα νησιά της Καραϊβικής. Ανάμεσα στις χώρες που επλήγησαν ήταν και το Πουέρτο Ρίκο, τόπος καταγωγής της Μόνικα Πούιγκ.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του τένις επέστρεψε στην πατρίδα της για να δει από κοντά τις ζημιές, αλλά και να προσφέρει βοήθεια.

Μαζί της ήταν και η Μαρία Σαραπόβα η οποία και τη βοήθησε σε όλες τις ενέργειες που έκανε κατά τη διαμονή της στο Πουέρτο Ρίκο. Χαρακτηριστικά δήλωσε μεταξύ άλλων: "Θέλω να δώσω ελπίδα σε αυτούς που έχασαν τα πάντα. Η μητέρα μου έλεγε πάντα ότι ο θεός με έστειλε για κάποιο λόγο στον πλανήτη. Ελπίζω να μπορέσω να κινητοποιήσω συνανθρώπους μας από ολόκληρο τον πλανήτη για να βοηθήσουν τη χώρα μου".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πούιγκ συγκέντρωσε 130.000 δολάρια με τα οποία αγόρασε φάρμακα και τα διέθεσε σε νοσοκομεία για παιδιά.

Photo credits: AP Photo/Vadim Ghirda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ