ΤΕΝΙΣ

Στο Νο59 παρέμεινε η Σάκκαρη, ο Τσιτσιπάς έπεσε στο Νο82

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Η Μαρία Σάκκαρη δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών, μένοντας στην 59η, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε στην 82η.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών, σύμφωνα με τη νέα λίστα που ανακοίνωσε σήμερα η WTA. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι κι αυτή την εβδομάδα 59η στον κόσμο με 954 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε μια θέση και βρίσκεται πλέον στο Νο 187 του κόσμου με 305 βαθμούς. Στην κορυφή ανέβηκε ξανά η Σιμόνα Χάλεπ, αφήνοντας στη δεύτερη την Καρολίν Βοζνιάκι, ενώ τρίτη παρέμεινε η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα.

Στους άνδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε δύο θέσεις και είναι, πλέον, στο Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης με 678 βαθμούς στην ATP. Στην κορυφή είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, στη δεύτερη θέση ο Ράφα Ναδάλ και στην τρίτη παραμένει ο Μάριν Τσίλιτς. Ο Νικ Κύργιος έπεσε στο Νο15, ενώ ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής υποχώρησε στο Νο112 του κόσμου.

AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ