ΤΕΝΙΣ

Στο Νο1 με νίκη ο Μάρεϊ

Στο Νο1 με νίκη ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ επιβλήθηκε με 6-3, 6-7 (4), 6-4 και κατέκτησε το τουρνουά στο Παρίσι πανηγυρίζοντας έτσι την άνοδο του στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης. (VIDEO)

Από το Σάββατο ο Άντι Μάρεϊ βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει έναν ακόμα τίτλο μέσα στο 2016, αφού επιβλήθηκε με 6-3, 6-7 (4), 6-4 επί του Ίσνερ στον τελικό του Master στο Παρίσι.

Αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος τίτλος για τον Βρετανό μετά από αυτούς στο Πεκίνο, τη Σανγκάι και τη Βιένη.

Στο πρώτο σετ ο Μάρεϊ ευτύχισε να κάνει το πρώτο του break στο 6o game και να προηγηθεί με 4-2 και στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς του να προηγηθεί με 5-2 και να πάρει το σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ ο Βρετανός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ίνσερ. Ο Αμερικανός έχασε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το break, αλλά τελικά πήρε εκείνος το tie break με 7-4.

Στο τρίτο σετ ο Βρετανός ήταν ψύχραιμος στα σημεία που τον πίεσε ο Ίσνερ, βρήκε τις απαντήσεις που χρειαζόταν και κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παρίσι ο Βρετανός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω εδώ. Είμαι ικανοποιημένος. Είχα μεγάλη νευρικότητα πριν από το παιχνίδι και δεν ήμουν καθόλου χαλαρός. Ήταν μία μεγάλη νίκη, αλλά όταν πετυχαίνεις κάτι μεγάλο ή κάτι που ίσως δεν περίμενες είναι εύκολο να αφεθείς. Ήμουν αρκετά νευρικός πριν το ματς και ήμουν χαρούμενος για αυτό".

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ