ΤΕΝΙΣ

Στο κυρίως ταμπλό του Monte-Carlo Masters o Τσιτσιπάς!

Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Canada's Denis Shapovalov during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Canada's Denis Shapovalov during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε άνετα και τον Μίρζα Μπάσιτς, για να εξασφαλίσει μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Monte-Carlo Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα τον Μίρζα Μπάσιτς, για να εξασφαλίσει μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Monte-Carlo Masters. Θα είναι η 4η παρουσία του σε κυρίως ταμπλό Masters διοργάνωσης και η πρώτη στο χωμάτινο τουρνουά του Μονακό.

Ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του με 6-1, 6-4 και "σφράγισε" την είσοδό του στο τουρνουά. O 19χρονος, Νο69 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε παίξει επίσης στο Shanghai Rolex Masters το 2017, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "32", καθώς και στα Indian Wells Masters και Miami Masters τον προηγούμενο μήνα.

Όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες για το προκριματικό ταμπλό, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των qualifiers. Ο Στέφανος έχει πιθανούς αντιπάλους στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, μεταξύ άλλων, τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Φάμπιο Φονίνι, Ρισάρντ Γκασκέ και Ντένις Σαποβάλοβ.

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ