ΤΕΝΙΣ

Στην 8άδα η Μουγκουρούθα και η Βένους Ουίλιαμς

Στην 8άδα η Μουγκουρούθα και η Βένους Ουίλιαμς

H Γκάρμπιν Μουγκουρούθα συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στη Μελβούρνη, αποκλείοντας εύκολα την Σοράνα Κιρστέα.και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Australian Open. Πέρασε και η Βένους Ουίλιαμς.

H Γκάρμπιν Μουγκουρούθα συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στη Μελβούρνη. Σε 65 μόλις λεπτά, η Ισπανίδα νίκησε την Σοράνα Κιρστέα με 2-0 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Australian Open.

Η 23χρονη επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 6-2, 6-3, μετρώντας 18 winners και 9 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τη Ρουμάνα, που δεν έκανε καλό παιχνίδι, έχοντας 26 αβίαστα λάθη και μόνο 10 winners. Στον 5ο προημιτελικό στην καριέρα της σε Grand Slam διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κέρμπερ και Βαντεβέγκ.

H 36χρονη, Βένους Ουίλιαμς προκρίθηκε για 4η φορά σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης στα τελευταία 2 χρόνια, καθώς κέρδισε τη Μόνα Μπαρτέλ με 2-0 σετ (6-3 και 7-5 γκέιμ). Για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε και η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, η οποία θα είναι και η αντίπαλός της στην 8άδα.

Η Παβλιουτσένκοβα νίκησε με 6-2, 6-3 την επίσης Ρωσίδα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και πέρασε στα προημιτελικά. Η 25χρονη Ρωσίδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Australian Open και για 4η γενικά σε Grand Slam στην καριέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ