ΤΕΝΙΣ

Στην 1η κατηγορία του Fed Cup η Ελλάδα

FED CUP 2018
TATOI CLUB
FED CUP 2018 TATOI CLUB NIKOLAS KOMINIS - STUDIO KOMINIS

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην 1η κατηγορία του Fed Cup έπειτα από επτά χρόνια. Η Μαρία Σάκκαρη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισαν το Λουξεμβούργο στο καθοριστικό παιχνίδι του διπλού.

Η Ελλάδα επιστρέφει στην 1η κατηγορία του Fed Cup έπειτα από επτά χρόνια. Η Μαρία Σάκκαρη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νίκησαν το Λουξεμβούργο στο καθοριστικό παιχνίδι του διπλού και σφράγισαν την τεράστια νίκη για την ελληνική ομάδα στο Τατόι.

Οι δυο κορυφαίες Ελληνίδες τενίστριες, επιβλήθηκαν των Μάντι Μινέλα και Ελεονόρα Μιλονάρο με 3-6, 6-2, 6-4 και εξασφάλισαν τη μεγάλη νίκη για την Ελλάδα, που έκανε το 2-1 στη σειρά με το Λουξεμβούργο.

Είχαν προηγηθεί τα μονά, όπου οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη. Το Λουξεμβούργο προηγήθηκε, με τη νίκη της Μολινάρο επί της Γραμματικοπούλου. Η Ελλάδα ισοφάρισε χάρη στη Σάκκαρη, που πέτυχε μια άνετη νίκη επί της Μινέλα.

Ο κόσμος αποθέωσε την ελληνική ομάδα και οι Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου, μαζί με την Ελένη Κορδολαίμη, την Εμμανουέλα Αντωνάκη και τον αρχηγό Τάσο Μπαβέλα πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ