ΤΕΝΙΣ

Σταθερός ο Τσιτσιπάς, έχασε μια θέση η Σάκκαρη

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Spain's Rafael Nadal during the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρήθηκε στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, ενώ μια θέση έχασε η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο36 της WTA.

Στο Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, είχε μια νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στο Halle της Γερμανίας, αλλά αποκλείστηκε στον 2ο γύρο. Στο Νο2 της Ελλάδας είναι ο Γιάννης Στεργίου, ο οποίος κέρδισε 10 θέσεις σήμερα και ανέβηκε στο Νο1030.

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την πρώτη της αναμέτρηση στο γρασίδι για το 2018, γνωρίζοντας την ήττα στο Μπέρμιγχαμ. Η 22χρονη Ελληνίδα έχασε μια θέση, αλλά παραμένει πολύ ψηλά, στο Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης. Σταθερή στο Νο174 του κόσμου παρέμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, όπως τη θέση της διατήρησε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο360.

Εξάλλου, για έκτη φορά σ' αυτή τη χρονιά άλλαξε χέρια το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Ραφαέλ Ναδάλ να επιστρέφει στην κορυφή. Συνολικά, αυτή θα είναι η 178η εβδομάδα για τον Ισπανό στο Νο1. Θα παραμείνει εκεί για 6 τουλάχιστον εβδομάδες, αν φτάσει στον 4ο γύρο του Wimbledon.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ