ΤΕΝΙΣ

Σταμάτησαν στους "16" Τσιτσιπάς και Γραμματικοπούλου

Σταμάτησαν στους "16" Τσιτσιπάς και Γραμματικοπούλου

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου σταμάτησε στους "16" του US Open στην κατηγορία των Juniors.

Τα δύο ελληνόπουλα που συμμετείχαν στην κατηγορία Juniors του US Open ολοκλήρωσαν την παρουσία τους έχοντας εξαιρετική εικόνα και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έφτασαν μέχρι τους "16" της διοργάνωσης.

Ο μεν Τσιτσιπάς τα έδωσε όλα για ένα σετ κόντρα στο Νο1 της κατάταξης Τέιλορ Φριτζ όμως ηττήθηκαν με 7-5, 6-1.

Ειδικά στο πρώτο σετ ο 16χρονος τενίστας έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του, όμως τελικά μέτρησε η εμπειρία του 17χρονου Αμερικανού. Στο δεύτερο σετ ο Φριτζ ήταν φανερά ανώτερος και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία του σε όλα τα Grand Slam έχοντας καλή παρουσία. Στην Αυστραλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, στο Ρολάν Γκαρός και στο US Open μέχρι τον 3ο γύρο, ενώ στο Γουίμπλεντον ως τον 2ο γύρο.

Σταμάτησαν στους "16" Τσιτσιπάς και Γραμματικοπούλου

Γυρίζει γεμάτη εμπειρίες η Γραμματικοπούλου

Από την πλευρά της η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έζησε για πρώτη φορά το δικό της όνειρο αφού ήταν η παρθενική της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam.

Όπως και ο Τσιτσιπάς, έφτασε μέχρι τους "16" αλλά ηττήθηκε από την Κάιλι ΜακΚένζι με 7-5, 6-4. Η 18χρονη τενίστρια πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για αυτό κατάφερε να πετύχει τέσσερις σημαντικές νίκες πριν φτάσει στους "16".

Το σημαντικότερο για την Γραμματικοπούλου είναι ότι κέρδισε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ