ΤΕΝΙΣ

Στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic celebrates winning the second set during his Men's Singles Match against Adrian Mannarino of France on day eight at the Wimbledon Tennis Championships in London Tuesday, July 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Serbia's Novak Djokovic celebrates winning the second set during his Men's Singles Match against Adrian Mannarino of France on day eight at the Wimbledon Tennis Championships in London Tuesday, July 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

O Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ (2-6, 6-7, 4-6) του Νο.51 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντριάν Μαναρινό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ.

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία του 4ου γύρου του Γουίμπλεντον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-0 σετ (2-6, 6-7, 4-6) του Νο.51 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντριάν Μαναρινό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ.

Το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, όμως στο δεύτερο, παρότι προηγήθηκε με 4-1 στα games, δέχθηκε μία εντυπωσιακή αντεπίθεση απ' τον Γάλλο τενίστα, ο οποίος κι οδηγήσε το σετ στο tie break. Εκεί, ο Σέρβος εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος και κατάφερε να το κατακτήσει, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ, ο Μαναρινό πάλεψε μέχρι τα μισά του... δρόμου, όμως τελικά ο "Νόλε" επικράτησε με 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο σετ ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Άντι Μάρεϊ (Νο.1) - Σαμ Κέρεϊ (Νο.24)

Ζιλ Μίλερ (Νο.26) - Μαρίν Τσίλιτς (Νο.7)

Μίλος Ράονιτς (Νο.6) - Ρότζερ Φέντερερ (Νο.3)

Τόμας Μπέρντιχ (Νο.11) - Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.2)

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ