ΤΕΝΙΣ

Στα προημιτελικά της Μαδρίτης ο Κύργιος

Australia's Nick Kyrgios returns the ball to Uzbekistan's Denis Istomin during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Monday, May 25, 2015 in Paris,  (AP Photo/Michel Euler)
Australia's Nick Kyrgios returns the ball to Uzbekistan's Denis Istomin during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Monday, May 25, 2015 in Paris, (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Νικ Κύργιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Πάμπλο Κουέβας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open. Θα είναι ο πρώτος προημιτελικός του 21χρονου στη Μαδρίτη και ο δεύτερος συνεχόμενος σε Masters διοργάνωση.

Ο Νικ Κύργιος κατάφερε να νικήσει τον Πάμπλο Κουέβας και να προκριθεί στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open. Αυτός θα 'ναι είναι ο πρώτος προημιτελικός του 21χρονου τενίστα στη Μαδρίτη και ο δεύτερος σερί σε Masters διοργάνωση.

Ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 σετ (7-6 (5), 4-6, 6-3) του αντιπάλου του και συνεχίζει την θετική του παρουσία στα Masters τουρνουά. Πριν πέντε εβδομάδες βρέθηκε στα ημιτελικά του Miami Masters.

Ο Κύργιος θα διεκδικήσει τη δεύτερη πρόκρισή του σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης στην αναμέτρησή του με τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, ο οποίος νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ και προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά της Μαδρίτης.

Ο Κύργιος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Νισικόρι, σε καμιά από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους και θέλει να κάνει... σεφτέ στην ισπανική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ