ΤΕΝΙΣ

Στα ημιτελικά του Sharm El Sheikh η Σάκκαρη

Στα ημιτελικά του Sharm El Sheikh η Σάκκαρη

Την πρόκριση της στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της θα διεκδικήσει η Μαρία Σάκκαρη η οποία μετά τη νίκη της επί της με Μουτσόβα με 2-0 σετ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Sharm El Sheikh τη Βέκιτς.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και το επιβεβαιώνει στην Αίγυπτο. Στο τουρνουά των 100.000 του Sharm El Sheikh η Μαρία Σάκκαρη έχει καταφέρει ήδη να βρίσκεται στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της μέχρι τώρα.

Για να τα καταφέρει έπρεπε να πετάξει εκτός συνέχειας την Καρολίνα Μουτσόβα. Η Τσέχα αποδείχτηκε μικρό εμπόδιο για την Σάκκαρη αφού με εξαίρεση το πρώτο σετ δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια προηγήθηκε με 5-2 στο πρώτο σετ, η Μουτσόβα μείωσε σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4. Το δεύτερο ήρθε ακόμα πιο εύκολα αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-1 πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βέκιτες η οποία μετά από ένα μεγάλο σε διάρκεια παιχνίδι απέκλεισε την Αράντζα Ρους με 6-4, 4-6, 6-1. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα (22/10), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης ο τελικός είναι την Κυριακή (23/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ