ΤΕΝΙΣ

Στα ημιτελικά του Rakutan ο Κύργιος

Στα ημιτελικά του Rakutan ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ζιλ Μίλερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rakutan Japan Open Tennis Championships όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μονφίς. (VIDEOS)

Πιάνοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακή απόδοση ο Νικ Κύργιος επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 επί του Ζιλ Μίλερ. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο αφού ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός ήταν συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του.

Χαρακτηριστικός της αυτοπεποίθησης με την οποία έπαιξε ο Κύργιος είναι ο πόντος που ακολουθεί. Το μπαλάκι πήγαινε ξεκάθαρα άουτ από την επιστροφή του Μίλερ, όμως εκείνος συνέχισε κανονικά τον πόντο και τον πήρε στο αμέσως επόμενο χτύπημα. "Είμαι σε καλή κατάσταση. Έδωσα δύο σημαντικούς αγώνες όπου τα πήγα καλά. Μπορώ να πω ότι απόλαυσα το παιχνίδι σήμερα" είπε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι.

Έτσι, ο Κύργιος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rakutan Japan Open Tennis Championships όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μονφίς. Ο Γάλλος νίκησε τα σερβίς του Ivo Karlovic σε δυο tie-break και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς με 7-6 (6), 7-6 (6).

Δείτε τους καλύτερους πόντους από τους ημιτελικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ