ΤΕΝΙΣ

Στα ημιτελικά η Σερένα

Στα ημιτελικά η Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν βρήκε αντίσταση από την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

H Σερένα Γουίλιαμς έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του 19ου Grand Slam στην καριέρα της καθώς επικράτησε της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα με 6-2, 6-2 στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν τένις.

Η Αμερικανίδα παρότι ταλαιπωρείται από ίωση πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση. Δεν άφησε την Τσιμπούλκοβα να κάνει το παιχνίδι της και ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλοβάκας σε μόλις 65 λεπτά αγώνα. Η Τσιμπούλκοβα είχε μόλις έναν άσο στο παιχνίδι έναντι δεκαπέντε της Σερένα!

Στις δηλώσεις, μετά το ματς, η Σερένα δήλωσε ευχαριστημένη με την πρόκριση: " Ήξερα ότι έπρεπε να παίξω καλά απέναντι στην Τσιμπούλκοβα. Είμαι χαρούμενη που προκρίθηκα". Στον ημιτελικό, η νικήτρια, θα αντιμετωπίσει την επίσης Αμερικανίδα Μάντισον Κις, που απέκλεισε την Βένους Γουίλιαμς.

Στο παρελθόν, όσες φορές η 33χρονη Σερένα πέρασε στα ημιτελικά του Όπεν της Αυστραλίας κατέκτησε το τρόπαιο. Η Γουίλιαμς έχει κερδίσει πέντε φορές το τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ