ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία νίκη της Σάκκαρη στο Charleston

Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Charleston πήρε μία σπουδαία νίκη με 7-5, 6-4,επί της Αμερικανίδας, Λάουρεν Ντέιβις (Νο 35 στον κόσμο).

Την τρίτη της νίκη απέναντι σε αθλήτρια του Τοπ-50 της Παγκόσμιας κατάταξης πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 7-5, 6-4 επί της Λάουρεν Ντέιβις η οποία βρίσκεται στο Νο 35 του κόσμου.

Από την αρχή του αγώνα το Νο 91 της Παγκόσμιας κατάταξης κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της βρίσκοντας συνέχεια απαντήσεις στα break της Αμερικανίδας.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-1, όμως η Ντέιβις με δύο break κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα με 5-5. Από εκεί και πέρα όμως η 21χρονη Ελληνίδα βρήκε τον τρόπο να κυριαρχήσει και να πάρει το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα στην αντίπαλο της και με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε να προηγηθεί με 5-2. Η Ντέιβις κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε break για το 5-4. Η απάντηση της Σάκκαρη ήταν άμεση και με δικό της break πήρε το σετ και το ματς με 6-4.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι η Λετονή Οσταπένκο.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ