ΤΕΝΙΣ

Σκέφτεται τους "τίτλους τέλους" η Γιάνκοβιτς

Σκέφτεται τους "τίτλους τέλους" η Γιάνκοβιτς

Έπειτα από 56 σερί παρουσίες σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, η Γέλενα Γιάνκοβιτς θα απουσιάσει από το Australian Open. Φήμες ότι σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα της.

Έπειτα από 56 σερί παρουσίες σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, η Γέλενα Γιάνκοβιτς θα απουσιάσει από το Australian Open. Η Σέρβα τενίστρια, άλλοτε Νο1 στην WTA, αναρρώνει από τραυματισμό στην πλάτη, ενώ φήμες θέλουν να βάζει και τέλος στην επαγγελματική της καριέρα.

Η περίοδος είναι κακή για την 32χρονη Σέρβα, που έχει να αγωνιστεί από το US Open, ενώ δεν έχει πετύχει καμία νίκη από το τουρνουά της WTA 125K Series στην Nanchang, τον περασμένο Ιούλιο.

Τα τελευταία 14 χρόνια, είχε αγωνιστεί στα βασικά ταμπλό σε 56 συνεχόμενα Grand Slam, ενώαν συμπεριλάβουμε και τα προκριματικά, έχει λάβει μέρος στα 61 τελευταία Grand Slam τουρνουά.

Η απουσία της από τη Μελβούρνη, σε συνδυασμό με τις αινιγματικές δηλώσεις της, έχουν αναπτύξει και τις φήμες για το ότι δεν θα επιστρέψει στο tour και θα ανακοινώσει σύντομα το τέλος της καριέρας της

"Η καρδιά μου θέλει να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω μια σίγουρη απόφαση τώρα", είχε δηλώσει η Σέρβα παίκτρια σε συνέντευξή της στο B92.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ