ΤΕΝΙΣ

Σκέφτεται να μην κατέβει στο Wimbledon ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί καθόλου στο γρασίδι τις επόμενες εβδομάδες, χάνοντας και το Wimbledon.

Απογοητευμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί καθόλου στο γρασίδι τις επόμενες εβδομάδες, μετά από την ήττα του από τον Μάρκο Τσετσινάτο στο Roland Garros, όπερ σημαίνει ότι το σκέφτεται να μην κατέβει ούτε στο Wimbledon.

O "Νόλε" ήταν γεμάτος αισιοδοξία τις προηγούμενες ημέρες στο Roland Garros, διότι παρουσίαζε και καλύτερη εικόνα από τουρνουά σε τουρνουά. Στο Παρίσι βρέθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros, έχοντας μόνο ένα χαμένο σετ, αλλά η πορεία του ανακόπηκε απότομα.

Ήταν φανερά απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στο γρασίδι..." απάντησε ο Σέρβος, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου για το επόμενο τουρνουά που σκοπεύει να αγωνιστεί. Με την σύντομη αυτή απάντηση, γέννησε ερωτηματικά για το λονδρέζικο Grand Slam, που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα.

AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ