ΤΕΝΙΣ

Σίφουνας Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

Novak Djokovic, QR, 28 January 2015
Novak Djokovic, QR, 28 January 2015 BEN SOLOMON/TENNIS AUSTRALIA

Ο Μίλος Ράονιτς πάλεψε για δύο σετ αλλά ο Τζόκοβιτς ήταν ασταμάτητος και επιβλήθηκε με 3-0 επί του αντιπάλου του παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελική του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ. (VIDEO)

Η τετράδα του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ στο ταμπλό των ανδρών ολοκληρώθηκε με το Νο1 της κατάταξης να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο. Ο Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 7-6 (5), 6-4, 6-2 επί του Ράονιτς και έτσι έκλεισε η τετράδα.

Το Νο1 της κατάταξης δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του. Με εξαίρεση το πρώτο σετ στο οποίο ο Ράονιτς έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά και αυτό δεν έφτανε, στη συνέχεια ο Τζόκοβιτς έφτασε εύκολα στην πρόκριση.

Αυτή ήταν η 30 νίκη στους τελευταίους 31 αγώνες του "Νόλε" στο Αυστραλιανό ΟΠΕΝ και παράλληλα δεν έχει χάσει σετ στη διοργάνωση. Στον ημιτελικό θα βρει απέναντι του τον Στάνισλας Βαβρίνκα σε μια επανάληψη του περσινού προημιτελικού.

Τότε ο Ελβετός μετά από μια μεγάλη μάχη είχε πάρει την πρόκριση και έφτασε τελικά στην κατάκτηση του τουρνουά. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μονομαχία ανάμεσα στους δύο τενίστες που έχουν κατακτήσει το Αυστραλιανό ΟΠΕΝ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά το πανόραμα των ημιτελικών:

Σίφουνας Τζόκοβιτς στα ημιτελικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ