ΤΕΝΙΣ

"Σφάζονται" για τον Φέντερερ

"Σφάζονται" για τον Φέντερερ

Ο πρώην νικητής του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας, Κρις Φρουμ ειρωνεύτηκε τον Ελβετό. Εισέπραξε "σκληρή" απάντηση όχι από τον Φέντερερ, αλλά από τον Σέργκι Σταχόβσκι. Δείτε τα tweets.

Ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε δικαιολογημένα παράπονα για την εισβολή ενός θεατή στο κεντρικό κορτ του Ρολάν Γκαρός. Ο νεαρός έπιασε στον ύπνο τους άνδρες ασφαλείας και έτρεξε προς τον 33χρονο Ελβετό για να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία (selfie).

Ήταν η ιστορία της 1ης ημέρας στο δεύτερο Grand Slam της χρονιάς. Ένα από τα διάσημα πρόσωπα που σχολίασαν αυτή την εισβολή ήταν ο Βρετανός ποδηλάτης Κρις Φρουμ, νικητής στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας το 2013.

" Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο Ρότζερ Φέντερερ από την ασφάλεια της ASO (σ.σ. οργανωτική επιτροπή στο γύρο της Γαλλίας) στο ετάπ Alpe d'Huez; Δώστε μου ορισμένα παιδιά που θέλουν να βγάλουν μια selfie από αυτό (σ.σ. επισύναψε με εικόνα με τους ποδηλάτες να ανεβαίνουν το βουνό και να περνούν ανάμεσα σε εκατοντάδες θεατές που φωνάζουν δίπλα τους και κρατούν καπνογόνα", έγραψε στο Twitter ο 30χρονος ποδηλάτης.

Απόλυτα λογικό το σχόλιο με δεδομένο το χαρακτήρα των δύο αθλημάτων, όμως στη συνέχεια έχασε το δίκιο του, γράφοντας " γίνε σκληρός Ρότζερ Φέντερερ".

Ο Φέντερερ δεν του απάντησε, όμως ένας άλλος τενίστας, ο Ουκρανός Σέργκι Σταχόβσκι υπερασπίστηκε την... τιμή του πρώην Νο1 παίκτη στον κόσμο και έγινε πολύ κακός.

"Είναι ωραίο που ένας ντοπέ σταρ συγκρίνει τον εαυτό του με τον αυθεντικό σταρ του αθλητισμού και του συνιστά να σκληρύνει". Φυσικά, ο Φρουμ δεν έχει πιαστεί ποτέ ντοπέ, ο Σταχόβσκι αναφέρεται ίσως στα μεγάλα σκάνδαλα ντόπινγκ που έχουν συνοδεύσει στο πρόσφατο παρελθόν την ποδηλασία.

Ο 29χρονος Σταχόβσκι που είχε αποκλείσει τον Φέντερερ στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον το 2013 στη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, έσβησε το tweet και σήμερα (25/5) έκανε ντεμπούτο στο Ρολάν Γκαρός, κερδίζοντας σε τρία σετ τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ