ΤΕΝΙΣ

Σερένα - Κέρμπερ πράξη δεύτερη

Σερένα - Κέρμπερ πράξη δεύτερη

Η Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τελικό του Γουίμπλεντον αφού αμφότερες επιβλήθηκαν με 2-0 σετ επί των Βέσνινα και Βένους Γουίλιαμς αντίστοιχα. (VIDEO)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η Σερένα Γουίλιμας και Αντζελίκ Κέρμπερ θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα τελικό Grand Slam. Η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν, ενώ τώρα θα κοντραριστούν στον τελικού του Γουίμπλεντον.

Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί χρειάστηκε να δώσουν δύο επιβλητικές παραστάσεις. Η Σερένα σε μόλις 48 λεπτά επιβλήθηκε με 6-2, 6-0 επί της Βέσνινα δείχνοντας διψασμένη για τον 22ο τίτλο της σε Grand Slam.

Κριτική στον αγώνα δεν μπορεί να γίνει αφού η 34χρονη Αμερικανίδα ήταν εξαιρετική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της. Αυτή ήταν η 85η νίκη για τη Σερένα στο Γουίμπλεντον, όπου έχει πλέον 85 νίκες και μόλις 10 ήττες. Συνολικά έχει 303 νίκες σε Grand Slam διοργανώσεις και πλησιάζει το ρεκόρ των 306 νικών της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, που είναι το κορυφαίο όλων των εποχών στο γυναικείο τένις.

Highlights, Serena Williams vs Elena Vesnina

Στον άλλο ημιτελικό είχαμε ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Κέρμπερ και τη Βένους Γουίλιαμς. Οι δύο αθλήτριες τα έδωσαν όλα και είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σετ ξεκίνησε με πέντε break.

Η Κέρμπερ κατάφερε να προηγηθεί με 4-2 με τη Βένους να καταφέρνει να μειώσει σε 5-4 πριν η Γερμανίδα πάρει το σετ με 6-4. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με την Κέρμπερ να το κατακτά με το ίδιο σκορ.

Highlights, Angelique Kerber vs Venus Williams

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ