ΤΕΝΙΣ

Πυρά Τσιμπούλκοβα κατά Σαραπόβα

Dominika Cibulkova of Slovakia, left, is celebrated by Maria Sharapova of Russia at the net after winning their fourth round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2014.(AP Photo/Aaron Favila)
Dominika Cibulkova of Slovakia, left, is celebrated by Maria Sharapova of Russia at the net after winning their fourth round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2014.(AP Photo/Aaron Favila) AP

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα μίλησε ανοικτά κατά της συμμετοχής της Σαραπόβα στα επικείμενα τουρνουά με wild card.

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα ανάμεσα στην Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και την Μαρία Σαραπόβα. Η 27χρονη Σλοβάκα τενίστρια βρήκε πάλι την ευκαιρία να επιτεθεί στη Ρωσίδα όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τις wild card που έχουν δοθεί στη Ρωσίδα.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής της έχουν δοθεί wildcard για τη συμμετοχή της σε τρία τουρνουά κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Σαραπόβα θα αγωνιστεί στη Στουτγάρδη τον Απρίλιο και στα τουρνουά της Μαδρίτης και της Ρώμης τον Μάιο. Ήδη, αρκετοί αθλητές όπως ο Άντι Μάρεϊ και η Κάρολιν Βοζνιάκι έχουν τοποθετηθεί ανοικτά και θεωρούν ότι η Ρωσίδα δεν πρέπει να αγωνιστεί στα Grand Slam ή τουλάχιστον να μην συμβαίνει αυτό μέσα από wildcards.

Τι είπε για αυτό η Τσιμπούλκοβα; "Δεν είναι σωστό, αλλά τι να κάνουμε; Είναι ακόμα τιμωρημένη και μπορεί να πάει την Τετάρτη και να παίξει σε ένα σημαντικό τουρνουά. Είναι πολύ περίεργο. Για μένα αυτό δεν είναι ΟΚ και έχω μιλήσει με άλλους παίκτες και ούτε για αυτούς είναι ΟΚ αλλά δεν εξαρτάται από εμάς.

Όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες και να πράττουν ανάλογα. Δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη, αλλά όσοι έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πρέπει να ξεκινάνε από το μηδέν, όχι με wild card".

Σίγουρα, η επιστροφή της Σαραπόβα στο τέλος Απριλίου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Photo credits: AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ