ΤΕΝΙΣ

Πώς μια αντίδραση του Μάρεϊ έγινε viral!

Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Άντι Μάρεϊ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του έσπευσε να διορθώσει δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση και γνώρισε την αποθέωση. (VIDEO)

Μία αντίδραση του Άντι Μάρεϊ κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Ο Βρετανός ηττήθηκε από τον Σαμ Κουέρεϊ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Wimbledon ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Ένας δημοσιογράφος τόνισε ότι ο αντίπαλος του έγινε ο πρώτος Αμερικανός ο οποίος κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά από το 2009 (σ.σ. τότε ήταν ο Άντι Ρόντικ).

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτηση του ο Μάρεϊ έσπευσε να τον διορθώσει και να πει ότι πρόκειται για τον πρώτο άνδρα. Ο δημοσιογράφος απάντησε πως όντως αυτό εννοούσε για να ολοκληρωθεί εκεί ο διάλογος των δύο ανδρών.

Η συγκεκριμένη αντίδραση του Μάρεϊ έφερε την αποθέωση του στο twitter. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος αφορά ότι η Σερένα Γουίλιαμς έχει κατακτήσει τρεις φορές το Wimbledon από το 2009 και έκτοτε, οπότε χρειαζόταν η συγκεκριμένη διευκρίνηση.

Από την άλλη όμως ο Άντι Μάρεϊ είναι γνωστός για τον αγώνα που δίνει για να εξαλείψει τον σεξισμό από το τένις και πολλοί ήταν εκείνοι που μετέφρασαν τη συγκεκριμένη διόρθωση του ως μία προσπάθεια να μην υποβιβάζεται το τένις των γυναικών.

Δείτε το βίντεο με το διάλογο των δύο ανδρών:

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ