ΤΕΝΙΣ

Πρώτος τίτλος μετά από 2,5 χρόνια για την Σαραπόβα!

Maria Sharapova of Russia celebrates after defeating her compatriot Ekaterina Makarova in their women's singles match in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Tuesday, Oct. 3, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Maria Sharapova of Russia celebrates after defeating her compatriot Ekaterina Makarova in their women's singles match in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Tuesday, Oct. 3, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Η Μαρία Σαραπόβα επιβλήθηκε με 7-5, 7-6 (8) επί της Αρίνα Σαμπαλένκα και κατέκτησε το Τιανγίν Όπεν. Πρώτος τίτλος για τη Ρωσίδα μετά τον Μάιο του 2015. (VIDEO)

Ήταν 16 Μαΐου του 2015 όταν η Μαρία Σαραπόβα κατέκτησε το Internazionali BNL d'Italia απέναντι στην Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 4-6, 7-5, 6-1. Αυτός ήταν και η τελευταία φορά που η σπουδαία Ρωσίδα τενίστρια κατέκτησε κάποιον τίτλο.

Τελευταία μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (15/10) όταν επέστρεψε στις κατακτήσεις τίτλων μετά από 2,5 χρόνια.

Η Σαραπόβα επιβλήθηκε με 7-5, 7-6 (8) επί της Σαμπαλένκα και κατέκτησε το Τιανγίν Όπεν. Για να τα καταφέρει η 30χρονη Ρωσίδα χρειάστηκε να παλέψει αρκετά τόσο κόντρα στην αντίπαλό της όσο και στα κενά διαστήματα που είχε στο παιχνίδι της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σαραπόβα προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 στο πρώτο σετ, ωστόσο χρειάστηκε το 12ο game για να φτάσει στο 1-0 με 7-5. η Λευκορωσίδα δεν πτοήθηκε από την απώλεια του πρώτου σετ, προηγήθηκε με 3-0 και 5-1 στο δεύτερο, αλλά η Σαραπόβα στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Παίρνοντας πέντε game στη σειρά κατάφερε να προηγηθεί με 6-5 και στη συνέχεια κατέκτησε το τάι μπρέικ και μαζι το τουρνουά!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Photo credits: AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ