ΤΕΝΙΣ

Προβλημάτων συνέχεια για τη Λι Να

Προβλημάτων συνέχεια για τη Λι Να

Η Κινέζα Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη θα απουσιάσει από τα τουρνουά του καλοκαιριού. Νικηφόρα επιστροφή για τη Σερένα Γουίλιαμς.

Μετά τον Ράφα Ναδάλ που θα απουσιάσει από τα τουρνουά στο Τορόντο και στο Σινσινάτι και ίσως και το Αμερικανικό Όπεν, η Λι Να ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί καθόλου στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Ημιφιναλίστ στη Νέα Υόρκη το 2003 η 32χρονη Νο2 στον κόσμο μίλησε για ενοχλήσεις στο γόνατο. Μετά τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Ροντρίγκες.

" Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους σπουδαίους οπαδούς μου πως δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθώ από τα επικείμενα τουρνουά της WTA στο Μόντρεαλ και στο Σινσινάτι, όπως και στο Αμερικανικό Όπεν. Από το Μάρτιο έχω ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει, ώστε να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Η ιατρική ομάδα μου με συμβούλεψε να πάρω λίγο χρόνο για να ξεκουράσω το γόνατο μου, ώστε να αναρρώσει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ αυτό το φθινόπωρο στη Γουχάν και στο Πεκίνο", αναφέρει η ανακοίνωση της νικήτριας του Αυστραλιανού Όπεν.

Η δεύτερη πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός φέτος από τη Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντενοβίκ. Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Τα τουρνουά στη Γουχάν και στο Πεκίνο διεξάγονται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός και ημιφιναλίστ στο Γουίμπλεντον, να τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη.

Νίκησε η Σερένα

Στον πρώτο της αγώνα μετά το Γουίμπλεντον η Σερένα Γουίλιαμς βασίστηκε στο σερβίς της, προκειμένου να επικρατήσει με 7-5, 6-2 της Τσέχας Καρολίνα Πλίσκοβα στον πρώτο γύρο του τουρνουά "Bank of the West Classic" στο Στάνφορντ.

Η Αμερικανίδα που δεν έχει κουνηθεί από το Νο1 εδώ και 75 εβδομάδες (σ.σ. από τις 18 Φεβρουαρίου το 2013) θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2008, Άνα Ιβάνοβιτς.

Στιγμιότυπα από την πρόκριση της Σερένα:

Δεν έχει γάμο, έχει μαραθώνιο

Η Δανέζα Κάρολαϊν Βοζνιάκι επρόκειτο να παντρευτεί στις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αλλά ο Ρόρι ΜακΙλρόι της ζήτησε να χωρίσουν.

Έτσι αποφάσισε την ίδια μέρα να αγωνιστεί στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης! Η 24χρονη πρώην Νο1 στον κόσμο τρέχει για να βοηθήσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η νυν προπονήτρια του Άντι Μάρεϊ, η Αμελί Μορεσμό είχε τερματίσει σε τρεις ώρες και 40 λεπτά το 2010. Την ίδια χρονιά είχε αγωνιστεί και ο πρώην νικητής του Ρολάν Γκαρός, ο Γάλλος Γιανίκ Νοά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ