ΤΕΝΙΣ

Προσωρινά στο Ρίο η Σαραπόβα

Προσωρινά στο Ρίο η Σαραπόβα

Η Μαρία Σαραπόβα δηλώθηκε στη λίστα με τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Είδηση βγήκε από τις αθλήτριες που δήλωσε η Ομοσπονδία τένις της Ρωσίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αφού το όνομα της Μαρία Σαραπόβα βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις αθλήτριες που δηλώθηκαν.

Αυτό σημαίνει πολλά αλλά μπορεί και τίποτα.

"Συμπεριλάβαμε τη Σαράποβα στην ομάδα την οποία πρέπει να δηλώσουμε μέχρι τις 6 Ιουνίου το αν θα αγωνιστεί ή όχι θα αποφασιστεί στο τέλος της πρώτης εβδομάδα του Ρολάν Γκαρός" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σαμίλ Ταρπιτσεφ. Έτσι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση της Σαραπόβα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσίδα τενίστρια είχε βρεθεί θετική στην ουσία Μελδόνιο στον αγώνα της με τη Σερένα Γουίλιαμς στο Αυστραλιανό Όπεν. Η WADA ωστόσο ανακοίνωσε πως όσοι αθλητές βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση της ουσίας μέχρι την 1η Μαρτίου και με τις ενδείξεις κάτω από το 1 μικρογραμμάριο θα τους αθωωθούν. Στην περίπτωση της Σαραπόβα δεν έχει γίνει γνωστή η ποσότητα που βρέθηκε στο δείγμα της ωστόσο, υπάρχουν φήμες που θέλουν να ήταν μεγαλύτερο από το 1 μικρογραμμάριο.

Πέρα από τη Σαραπόβα δηλώθηκαν οι Κουζνέτσοβα, Παβλιουτσένκοβα και Κασάτκινα, ενώ εάν η Σαράποβα δεν μπορέσει να αγωνιστεί τη θέση της θα πάρει η Μακάροβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ