ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε στην τετράδα ο Τζόκοβιτς

Προκρίθηκε στην τετράδα ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε αλλά επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Μίλος Ράονιτς, ενώ ο Τίεμ πήρε την πρώτη του νίκη στο World Tour Finals απέναντι στον Μονφίς με 2-1. (VIDEOS)

Δύο εντυπωσιακά ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του τένις στην τρίτη ημέρα του World Tour Finals. Στο πρώτο χρονικά αγώνα ο Τίεμ με τον Μονφίς έδωσαν μάχη η οποία κράτησε περίπου μία ώρα και βρήκε νικητή τον Αυστριακό με 6-3, 1-6, 6-4.

Τα πρώτα δύο σετ είχαν διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Στο πρώτο ο Τίεμ σέρβιρε εξαιρετικά και δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τον Μονφίς. Η εικόνα αντιστράφηκε στο δεύτερο σετ, όπου ο Γάλλος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αυστριακό και έφτασε εύκολα στο 1-1.

Παιχνίδι είδαμε ουσιαστικά μόνο στο τρίτο σετ. Εκεί όπου ουσιαστικά οι δύο παίκτες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και να δούμε μεγάλη μάχη. Με το σκορ στο 4-4 game ο Μονφις υπέπεσε σε σημαντικά λάθη και έτσι ο Τίεμ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη που τον κρατά "ζωντανό" για την πρόκριση.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Μίλος Ράονιτς τα έδωσαν όλα για δύο σετ με τον Σέρβο να φτάνει στη νίκη με 7-6 (6), 7-6 (5). Τα δύο σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ εκεί όπου ο Νόλε ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να φτάσει στη νίκη που τον έστειλε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η βαθμολογία του Ivan Lendl Group:

1) Νόβακ Τζόκοβιτς 2-0 (4-1)

2) Μίλος Ράονιτς 1-1 (2-2)

3) Ντομινίκ Τιεμ 1-1 (3-3)

4) Γκαλ Μονφίς 0-2 (1-4)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των δύο αναμετρήσεων



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ