ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε ο Κύργιος, εκτός ο Παγδατής

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος νίκησε εύκολα τον Βίκτορ Τροΐτσκι, για να διπλασιάσει τις νίκες του στο Australian Open. Δεν τα κατάφερε ο Μάρκος Παγδατής.

Την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Νικ Κύργιος, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Australian Open. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας ήταν εμφανώς ανώτερος από τον Βίκτορ Τροΐτσκι και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση για τον τρίτο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς έπειτα από δυο χρόνια. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Γάλλος, Τζο-Βιλφρίντ Τσονγκά

O Κύργιος πραγματοποίησε είχε 17 άσους και 38 winners, για να επικρατήσει του Σέρβου τενίστα με 7-5, 6-4, 7-6 (2) και απέναντι στον Γάλλο θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια ακόμη, συνεχίζοντας την περιπλάνησή του στα courts της Μελβούρνης.

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ

Εξάλλου, ο Μάρκος Παγδατής ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεβ, ο οποίος πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τρίτο γύρο του Australian Open. Ο 21χρονος Ρώσος επικράτησε με 6-4, 6-7 (5), 6-4, 6-2 τον Κύπριο, ο οποίος τα παράτησε στο τέταρτο και τελευταίο κομμάτι του αγώνα, που κράτησε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες.

Ο Ρούμπλεβ, Νο30 στο ταμπλό, ο οποίος είχε φτάσει στα προημιτελικά US Open του 2017, θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Μακένζι ΜακΝτόναλντ στην επόμενη φάση του τουρνουά.

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ