ΤΕΝΙΣ

Προελαύνει ο Τσιτσιπάς, "άγγιξε" την πρόκριση η Σάκκαρη

Προελαύνει ο Τσιτσιπάς, "άγγιξε" την πρόκριση η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο αφού νίκησε και τον Ραμ με 2-1 σετ και είναι μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό του ATP 500 της Βασιλείας. Δεν άντεξε η Σάκκαρη στον ημιτελικό του Sharm El Sheikh.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μεγαλώνει συνέχεια και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τελευταίο θύμα του ήταν ο Ρατζέφ Ραμ ο οποίος προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά ο Έλληνας τενίστας με 4-6, 7-6 (3), 6-2 πήρε μία ακόμα σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο113 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Ο Ραμ κατάφερε στις λεπτομέρειες να πάρει το πρώτο σετ με 6-4. Από εκεί και πέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με όπλα του τη γνωστή του μαχητικότητα και το σερβίς του τα έδωσε όλα, κράτησε το σερβίς του και στις 7 προσπάθειες του Αμερικανού για Break και τελικά πήρε το σετ με 7-6 (3) στο τάι μπρέικ.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έσβησε ακόμα ένα break point του Ραμ στο τέταρτο game πήρε ψυχολογία και με δύο δικά του break έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-2. Όλα αυτά μετά από μία μεγάλη μάχη που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρόμπι Χάας με έπαθλο την είσοδο του στο κυρίως ταμπλό του ATP 500 της Βασιλείας.

Το πάλεψε η Σάκκαρη

Αντίθετα, δεν κατάφερε να βρεθεί στον πρώτο της μεγάλο τελικό η Μαρία Σάκκαρη. Η 21χρονη τενίστρια τα έδωσε όλα στον ημιτελικό του Sharm El Sheikh απέναντι στη Βέκιτς ωστόσο ηττήθηκε με (3) 6-7, 6-4, 6-1. Η Ελληνίδα πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά στη συνέχεια η Βέκιτς εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ. Η Σάκκαρη είχε 10 ευκαιρίες για break από τις οποίες εκμεταλλεύτηκε μόλις τις τέσσερις την ώρα που η αντίπαλος της είχε 7/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ