ΤΕΝΙΣ

"Πολυβόλο" ο Κάρλοβιτς με 45 άσους

"Πολυβόλο" ο Κάρλοβιτς με 45 άσους

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον 36χρονο Ίβο Κάρλοβιτς. Ο Κροάτης τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Άλε με τον μοναδικό τρόπου που ξέρει, να σερβίρει απανωτούς άσους.

Για έναν άνθρωπο που έχει τελειώσει αγώνα (σε πέντε σετ) στο Davis Cup με 78 άσους, οι 45 άσοι δεν είναι τίποτα για τον Ίβο Κάρλοβιτς. Ο δίμετρος Κροάτης τενίστας έχει βγάλει το ψωμί του όλα αυτά τα χρόνια στην ATP με τη βοήθεια του αχτύπητου σερβίς του.

Ο "DrIvo" προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Άλε, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο του επί του Νο3 του ταμπλό, Τόμας Μπέρντιχ με 45 άσους. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-5, 6-7 (6-8), 6-3 υπέρ του 36χρονου Κροάτη.

Ο Κάρλοβιτς κατέρριψε το ρεκόρ των περισσοτέρων άσων σε έναν αγώνα της ATP που πήγε στα τρία σετ. Μέχρι σήμερα μοιραζόταν το ρεκόρ (44) με τον Μαρκ Φιλιππούση. " Είμαι πραγματικά ευτυχής για αυτό το ρεκόρ. Το να κάνεις άσους βοηθάει πολύ, μπορείς να αποφύγεις τα βολέ. Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν μου είπαν μετά το τέλος του αγώνα, πόσους άσους είχα κάνει. Δεν γνώρισα πως ήταν τόσοι πολλοί. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στον ημιτελικό", είπε ο Κάρλοβιτς.

Δείτε και τους 45 άσους του Κροάτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ