ΤΕΝΙΣ

Περίπατος του Τζόκοβιτς και στο Πεκίνο

Περίπατος του Τζόκοβιτς και στο Πεκίνο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 επί του Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του China Open. (VIDEO)

Το έκτο του τίτλου σε ισάριθμες συμμετοχές στο China Open πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος τενίστας του 2015 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον τελικό απέναντι στο Ράφαελ Ναδάλ αφού επικράτησε με 6-2, 6-2.

Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ισπανός δεν κατάφερε να κοντράρει τον Σέρβο ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξαιρετική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις οκτώ τελευταίες του αναμετρήσεις με τον Ναδάλ μετρά επτά νίκες, ενώ συνολικά έφτασε στις 22 έναντι στις 23 που έχει ο Ισπανός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πεκίνο πάει στον Τζόκοβιτς αφού σε 29 αναμετρήσεις έχει το απόλυτο. Γενικότερα το 2015 ήταν ονειρικό για τον "Νόλε" που πανηγύρισε το 8ο φετινό του τρόπαιο και συνολικά τον 56ο τίτλο της καριέρας του.

Στα αξιοσημείωτα και οι δηλώσεις σεβασμού από τον Ναδάλ κατά τη διάρκεια της απονομής. "Συγχαρητήρια στο Νόβακ για σήμερα και για ότι έχει κάνει. Είναι μια από τις πιο κυρίαρχες σεζόν στην ιστορία" είπε ο 29χρονος Ισπανός αποθεώνοντας έτσι τον αντίπαλο του.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ