ΤΕΝΙΣ

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Κοκκινάκης

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον ώμο του και με κράμπες, πάλεψε με τον Ντανίιλ Μεντβέντεβ, αλλά ηττήθηκε στα τέσσερα σετ. Πρόκριση για Βαβρίνκα, ποιοι άλλοι πέρασαν.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης αντιμετώπισε προβλήματα με τον ώμο του, είχε κράμπες στα πόδια, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο 100% των δυνατοτήτων του και μοιραία ηττήθηκε από τον Ντανίιλ Μεντβέντεβ στα τέσσερα σετ για τον πρώτο γύρο του Australian Open. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας έχασε 6-2, 6-7 (6), 7-6 (8), 6-4.

Ο Κοκκινάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία 2,5 χρόνια, παραμένει χωρίς νίκη σε κάποιο Grand Slam από το καλοκαίρι του 2015 και ήθελε στη χώρα του να τα καταφέρει, γνώρισε το χειροκρότημα για την προσπάθειά του, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το court. Ο 21χρονος Ρώσος νικητής θα παίξει με τον Χιεόν Τσουνγκ.

ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ Ο ΒΑΒΡΙΝΚΑ, ΕΞΩ Ο ΡΑΟΝΙΤΣ

Εξάλλου, ο Στάνισλας Βαβρίνκα στην πρώτη του αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ήταν καλός και νίκησε τον Ρικάρντας Μπεράνκις με 3-1 σετ, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Australian Open. Ο Ελβετός επιβλήθηκε με 6-3, 6-4, 2-6, 7-6 (2) του Λιθουανού, ο οποίος πάλεψε μεν, αλλά ο αντίπαλός του ήταν ανώτερος και πιο έμπειρος.

Ο πρωταθλητής του 2014 και δυο φορές ημιφιναλίστ τα τρία τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη, θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Αμερικανό, Τένις Σάντγκρεν, ο οποίος απέκλεισε τον Τζέρεμι Τσάρντι με 6-4, 7-6 (2), 6-2, στην πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Τέλος, οι Αλεξάντερ Ζβέρεβ και Νταβίντ Γκοφίν ήταν ανάμεσα στους νικητές της δεύτερης ημέρας του Australian Open, όχι όμως και ο Μίλος Ράονιτς που έχασε από τον Λούκας Λάτσκο. Επίσης, ο Σαμ Κουέρι ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φελιθιάνο Λόπεθ, ενώ ο Φάμπιο Φονίνι νίκησε τον Οράσιο Σεμπάγιος, όπως και ο Άλμπερτ Ράμος του Τζάρεντ Ντόναλντσον. Ο Φερνάντο Βερντάσκο επικράτησε στην ισπανική μονομαχία του Ρομπερτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ