ΤΕΝΙΣ

Όταν δάκρυσε ο Μουρίνιο

Όταν δάκρυσε ο Μουρίνιο

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του έχουν κρατήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Λονδίνο με τον Πορτογάλο να είναι μόνιμη φιγούρα στην πρώτη σειρά των θέσεων του τουρνουά τένις "Aegon Championships" (video).

Η ζωή στο Λονδίνο επιτρέπει στον Ζοσέ Μουρίνιο να παρακολουθεί διάφορα αθλητικά γεγονότα και αρκετά αθλήματα. Το τένις είναι ένα από αυτά με τον προπονητή της Τσέλσι να κάνει την εμφάνιση του στο κεντρικό κορτ στο Γουίμπλεντον τον Ιούλιο και στους τελικούς της ATP στην O2 Arena τον Νοέμβριο.

Αυτή την εβδομάδα πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει λείψει μέρα από το τουρνουά "Aegon Championships" στο τένις κλαμπ Κουίνς. Μόνος του ή συνοδευόμενος από την κόρη του κάθεται στις καρέκλες που βρίσκονται στις πρώτες σειρές.

Ο Μουρίνιο παρακολούθησε τον Ράφα Ναδάλ να χάνει και βρίσκεται σε όλα τα παιχνίδια του Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος είναι φίλαθλος της Τότεναμ, αλλά έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στα αποδυτήρια του Κουίνς, με τον Μάρεϊ να ανεβάζει μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στα social media

Όταν δάκρυσε ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο παραχώρησε και συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως συγκινήθηκε όταν ο Μάρεϊ κατέκτησε το Γουίμπλεντον το 2013 για την πρώτη νίκη από Βρετανό τενίστα μετά από 77 χρόνια.

" Έχω να πω πως δάκρυσα όταν ο Άντι κατέκτησε το Γουίμπλεντον. Ήταν κάτι που σήμαινε περισσότερο από κάθετι στην καριέρα του. Φαντάζομαι πως το συναίσθημα ήταν εξωπραγματικό. Δεν πιστεύω πως θα άλλαζε εκείνη τη νίκη στο Γουίμπλεντον για άλλους δέκα τίτλους σε Grand Slam. Η σημασία είναι μεγαλύτερη από το παιχνίδι, μεγαλύτερη από την κατάκτηση ενός τουρνουά. Ο Άντι έσπασε το ψυχολογικό τοίχο που είχε υψωθεί για κάθε Βρετανό που αγαπάει το σπορ. Ήταν η καλύτερη μέρα στην καριέρα του και μοιράστηκα τη χαρά του από εκεί που βρισκόμουνα".

Ο Άντι Μάρεϊ κερδίζει το Γουίμπλεντον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ