ΤΕΝΙΣ

"Ονειρευόμουν τη Σαραπόβα"

"Ονειρευόμουν τη Σαραπόβα"

Ούτε φέτος θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Μαϊάμι η Μαρία Σαραπόβα μετά την ήττα-σοκ από τη ρωσικής καταγωγής Ντάρια Γκαβρίλοβα στον 1ο γύρο του τουρνουά (video)

Πέντε τελικοί, κανένας τίτλος στο Μαϊάμι για τη Μαρία Σαραπόβα. Τουλάχιστον τώρα δεν θα έχει να ζήσει την αγωνία των επόμενων ημερών.

Η Ρωσίδα Νο2 στον κόσμο γνώρισε ήττα-έκπληξη από τη Ντάρια Γκαβρίλοβα με 7-6 (7-4), 6-3 στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Μαϊάμι.

Η 21χρονη Γκαβρίλοβα, "Ντάσα" για τους φίλους της", αγωνίζεται με wild card από τους διοργανωτές και αυτή την εβδομάδα μπήκε για πρώτη φορά στο Τop100 (σ.σ. βρίσκεται στο Νο97).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μόσχα, έφτασε μέχρι το Νο1 στα τζούνιορ, όμως αναγκάστηκε να ακολουθήσει το δρόμο πολλών συμπατριωτών της που παίζουν τένις και να ζητήσει "καταφύγιο" στην Αυστραλία. Προπονείται με την Αυστραλή πρώην Νο1 Νικόλ Πρατ και από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκπροσωπεί την καινούργια της χώρα.

Όπως όλα τα παιδιά στη Ρωσία, η Σαραπόβα υπήρξε το πρότυπο της. " Ονειρευόμουν να νικήσω τη Μαρία από τα δώδεκα μου χρόνια, όταν την είδα να κατακτάει το Γουίμπλεντον. Ήταν το είδωλο μου. Ήταν πολύ δημοφιλής στη Ρωσία", παραδέχθηκε η Γκαβρίλοβα.

Η Σαραπόβα παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε πολλά για την αντίπαλο της. Την απογοήτευσε το σερβίς της και μπλέχτηκε σε πολλά ράλι με την μικρόσωμη και γρήγορη αντίπαλο της. Μετά τον αποκλεισμό της στο Μαϊάμι μπαίνει πλέον στο χώμα, επιφάνεια στην οποία τα πηγαίνει καλά και υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε για δεύτερη φορά στο Ρολάν Γκαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ