ΤΕΝΙΣ

Ολοταχώς για είσοδο στο Top200 ο Τσιτσιπάς

Ολοταχώς για είσοδο στο Top200 ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-1 επί του Λάσλο Τζέρε, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Challenger της Καζαμπλάνκα και φλερτάρει με την είσοδο στο Top200 της παγκόσμιας κατάταξης. (VIDEO)

Μετά την απόλυτη κυριαρχία του στα Junior ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει δυνατά και στην κατηγορία των ανδρών. Ο 18χρονος Έλληνας συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τελευταίο θύμα του τον Λάσλο Τζέρε.

Ο Σέρβος τενίστας προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς έκανε μία μεγάλη ανατροπή και με 2-6, 7-5, 7-5 κατάφερε να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenger της Καζαμπλάνκα.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Καμίλ Μάιχρζακ από την Πολωνία ο οποίος βρίσκεται στο Νο 302 της Παγκόσμιας κατάταξης. Οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωποι και πριν από μία εβδομάδα στο Mohamedia όπου ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει μετά από ένα μεγάλο ματς με 7-6 (4), 6-4.

Αν καταφέρει να προκριθεί και στον τελικό τότε δεν αποκλείεται ή και να μπει στις θέσεις από το 210 μέχρι τη 200 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Έλληνας τενίστας στοχεύει στην παρουσία του στο Αυστραλιανό Open στην αρχή του 2017 και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει.

Δείτε εδώ όλο τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ