ΤΕΝΙΣ

Οι θρύλοι του τένις Toni Nadal και Alberto Castellani έφτασαν στην Αθήνα!

Οι θρύλοι του τένις Toni Nadal και Alberto Castellani έφτασαν στην Αθήνα!

Με επιτυχία ξεκίνησε το δεύτερο σεμινάριο της GPTCA στην Ελλάδα. Οι θρύλοι του τένις Toni Nadal και Alberto Castellani έφτασαν στην Αθήνα.

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2016. Η GPTCA (Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις) παρουσιάζει τους καλύτερους προπονητές του κόσμου που έφτασαν στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του δεύτερου επίσημου σεμιναρίου της στην Ελλάδα! Σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου πρώτου σεμιναρίου “Level C” που πραγματοποιήθηκε στο Les Raquettes Tennis Club Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2016, ο Πρόεδρος της GPTCA και προπονητής αστέρων Alberto Castellani, ο θρύλος του τένις , Toni Nadal - τωρινός προπονητής του κορυφαίου τενίστα Rafael Nadal και ένας από τους ιδρυτές της GPTCA - και ο Bogdan Obradovic, Πρόεδρος της GPTCA για την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και πρώην Davis Cup Captain της Eθνικής Σερβίας, ξεκίνησαν ήδη τις διαλέξεις τους στα πλαίσια της διεξαγωγής των πρώτων σεμιναρίων “Level B” και “Level C” της GPTCA στην ελληνική πρωτεύουσα.

Για τη διεξαγωγή αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου, επιλέχθηκε το διάσημο Ecali Tennis Club της Αθήνας. Στόχος είναι η προώθηση της αριστείας στο ελληνικό τένις μέσα από την παροχή εκπαίδευσης, κατάρτισης και βοήθειας σε επαγγελματίες προπονητές τένις και ερασιτέχνες αθλητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική καθοδήγηση από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Με παρουσία σε πάνω από 41 χώρες, η GPTCA διοικείται από κορυφαίες προσωπικότητες του τένις όπως οι Alberto Castellani, Toni Nadal, Patrick Mouratoglou, Larry Passos, Jose Perlas, Judy Murray, Dirk Hordorff, Rainer Shuettler κ.α. Είναι το μόνο ATP Πιστοποιημένο σεμινάριο στον κόσμο που επηρεάζει άμεσα την ανάπτυξη του επαγγελματικού οικοσυστήματος του τένις στις χώρες που διεξαγέται.

Στη διάρκεια του τριήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος της GPTCA , οι Nadal, Castellani, Obradovic και άλλοι επιλεγμένοι εισηγητές θα πραγματοποιήσουν ομιλίες και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους καθιστώντας αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία μάθησης μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Ένας μεγάλος αριθμός αθλητών και προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή, ώστε να παρακολουθήσουν τις υψηλού επιπέδου διαλέξεις και να λάβουν πρακτική καθοδήγηση εντός γηπέδου σε όλους τους τομείς τoυ σύγχρονου τένις.

Ο Πρόεδρος της GPTCA Ελλάδας, Ανδρέας Ζουριδάκης δήλωσε: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μεγάλη τιμή να έχουμε κοντά μας του θρύλους του τένις, Toni Nadal, Alberto Castellani και Bogdan Οbradovic. Το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες θα μοιραστούν για δεύτερη φορά με τους Έλληνες προπονητές τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τα επιτεύγματα και τη μεθοδολογία τους είναι σημάδι της εμπιστοσύνης που δείχνουν στο Ελληνικό τένις. Η παρουσία τους μας εμπνέει να δουλέψουμε σκληρά για να ακολουθήσουμε τα δικά τους επιτυχημένα βήματα».

Ο Toni Nadal ευχαρίστησε την ελληνική κοινότητα του τένις για τη θερμή υποδοχή και σημείωσε: «Η GPTCA, η οποία εκπροσωπείται σήμερα από τον Πρόεδρο της κ. Alberto Castellani, τον Bogdan Obradovic και εμένα, δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη του ελληνικού τένις μέσα από τη στενή συνεργασία με τους Έλληνες προπονητές και αθλητές που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και να πειραματιστούν σε νέες τεχνικές. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πλούσια αθλητική παράδοση και σε αυτήν την παράδοση θα βασιστούμε για να χτίσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον για το ελληνικό τένις. Είμαστε χαρούμενοι που σε αυτό το σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας με πολλούς και σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τένις».

Τα σεμινάρια “Level B” και “Level C” της GPTCA στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου και περιλαμβάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες διαλέξεις που καλύπτουν όλους τους τομείς του επαγγελματικού τένις, όπως: προπονητικές τεχνικές σε διαφορετικά επίπεδα του παιχνιδιού, στρατηγική, συντονισμός, ψυχολογία του αθλητή, συγκέντρωση, ανάλυση αγώνα και αντοχή. Και φυσικά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τη διεθνή εμπειρία του προπονητή του Rafael Nadal.

Για ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο της GPTCA στην Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας στα e-mails: [email protected] , [email protected] , [email protected] ή στα τηλέφωνα 6947607991, 6947607992

Για περισσότερες πληροφορίες για τη GPTCA (Διεθνές Σωματείο Επαγγελματιών Προπονητών Τένις) παρακαλούμε επισκεφτείτε τους συνδέσμους http://www.gptcatennis.org/ www.ecali-club.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ