ΤΕΝΙΣ

Οι σταρ του τένις αναστάτωσαν τη Νέα Υόρκη

Οι σταρ του τένις αναστάτωσαν τη Νέα Υόρκη

Η Nike κυριαρχεί στο τένις και... κατέβασε τους αθλητές που χρυσοπληρώνει σε κεντρικό σημείο της αμερικανικής μεγαλούπολης. Συστάσεις του Πιτ Σάμπρα στον Νικ Κύργιο (videos).

Με ένα σμπάρο.... έντεκα τρυγόνια. Για λογαριασμό του χορηγού τους, της εταιρείας Nike, έντεκα τενίστες και τενίστριες, σταρ του χθες, του σήμερα και του αύριο συγκεντρώθηκαν πόζαραν δίπλα σε ένα ταξί σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης.

Πέρασαν είκοσι χρόνια από την προβολή στις τηλεοράσεις του διαφημιστικού σποτ της εταιρείας πριν από το Όπεν των Hνωμένων Πολιτειών, όπου οι δύο απόλυτοι σταρ του τένις εκείνη την εποχή, ο Πιτ Σάμπρας και ο Άντρε Άγκασι βγήκαν από ένα ταξί στη Wall Street και ξεκίνησαν να παίζουν τένις πάνω στο δρόμο. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό παραμένει σημείο αναφοράς για το τένις.

Θυμηθείτε τη διαφήμιση:

Είκοσι χρόνια μετά οι δύο Αμερικανοί παρέα με τον Τζον Μάκενρο, ο οποίος είχε από τότε συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την αθλητική εταιρεία συναντήθηκαν με τους τωρινούς σταρ της Nike στην περιοχή που πήρε το όνομα της από τα σφαγεία και ονομάζεται Meatpacking District σε μια προσπάθεια να αναβιώσουν το διαφημιστικό. Παράλληλα βέβαια να δείξουν ο καθένας εκ των Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Σερένα Γουίλιαμς, Μαρία Σαραπόβα, Εζενί Μπουσάρ, Γκριγκόρ Ντίμιτροφ, Μάντισον Κις και Νικ Κύργιος τι θα φορέσουν στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (σ.σ. αρχίζει στις 31/8) και κυρίως να προωθήσουν τα νέα μοντέλα παπουτσιών που φορούν ο Άγκασι και ο Σάμπρας και φέρουν το όνομα τους.

Ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση της Σαραπόβα και του Ντίμτροφ μετά το χωρισμό τους, ενώ η παρουσία του Κύργιου δείχνει πως η Nike συνεχίζει να προστατεύει την επένδυση που έχει κάνει στον Ελληνοαυστραλό. Σύμφωνα με tweet της Μπουσάρ ο Σάμπρας συμβούλεψε τον Κύργιο να προσέχει τη συμπεριφορά του. Προς το παρόν το μοναδικό τους στοιχείο είναι η κοινή τους καταγωγή.

To tweet της Μπουσάρ:

Μονό του Άγκασι με τον Σάμπρα:

Το video της Daily Mail:

Στη φωτογραφία φιγουράρουν νικητές 86 Grand Slam στο μονό (Γουίλιαμς με 21, Φέντερερ 17, Σάμπρας 14, Ναδάλ 14, Άγκασι 8, Μάκενρο 7, Σαραπόβα 5) και η αξία τους σύμφωνα με τα ξένα MME είναι 1.100.000.000 δολάρια.

Οι αναφορές των πρωταγωνιστών στα social media:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ