ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ φοράει "Air Jordan"

Ο Φέντερερ φοράει "Air Jordan"

Τα παπούτσια του Ρότζερ Φέντερερ έκλεψαν την παράσταση τα ξημερώματα στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια (videos).

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έχει κρύψει ποτέ τον απεριόριστο θαυμασμό που έχει για τον Μάικλ Τζόρνταν. Μεγάλωσε με την αφίσα του "Air" κολλημένη στη ντουλάπα του.

Οι δύο διάσημοι αθλητές, ζωντανοί θρύλοι για το άθλημα τους, ντύνονται εδώ και χρόνια από την ίδια αθλητική εταιρεία, τη NIKE. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες.

Από τη γνωριμία τους γεννήθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια. Ένα ζευγάρι παπούτσια τένις που δεν μοιάζει με εκείνα που έχει φορέσει ο Φέντερερ ή κάποιος άλλος τενίστας, θυμίζουν παλιά καλά παπούτσια μπάσκετ. Δεν νομίζετε;

Ο Φέντερερ φοράει "Air Jordan"

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Αυστραλό Μαρίνκο Ματόσεβιτς στον 1ο γύρο του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open) ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων φόρεσε για πρώτη φορά το μοντέλο "Nike Zoom Vapor 9 Tour AJ3".

Ο Φέντερερ φοράει "Air Jordan"

Σύμφωνα με τον Φέντερερ ήθελε το πρώτο ζευγάρι Air Jordan που θα φορέσει να μοιάζει με ένα παλιό ζευγάρι που είχε στην κατοχή του όταν ήταν επτά χρόνων, τα Jordan 3. Το σχέδιο ανέλαβε ο σχεδιαστής Τίνκερ Χάτφιλντ που έχει σχεδιάσει αρκετά από τα παπούτσια του Φέντερερ.

Ο Φέντερερ φοράει "Air Jordan"

Ο ίδιος ο Τζόρνταν τόνισε: " Πριν από περίπου ένα χρόνο έμαθα πως ο Ρότζερ ήθελε να σχεδιάσει και να φορέσει ένα παπούτσι Τζόρνταν στο κορτ. Ακολουθώ την καριέρα του Ρότζερ και είμαι φαν του εδώ και αρκετό καιρό. Σκέφτηκα πως αυτή θα είναι μια μοναδική και ξεχωριστή συνεργασία, ενώ όταν έμαθα πως ο Ρότζερ ήθελε τα παπούτσια να ακολουθούν το σχέδιο Air Jordn 3, αποφάσισα να συμμετάσχω. Προσωπικά για εμένα αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο το στυλ. Ήθελα ο Ρότζερ να αναμειχθεί και να καταλάβει τι χρειαζόταν, ώστε τα παπούτσια να αποδώσουν όπως τα θέλει, διατηρώντας παράλληλα το λουκ και την αίσθηση ενός παπουτσιού Τζόρνταν".

Παρών στο κεντρικό κορτ "Άρθουρ Ας" ήταν και ο ίδιος ο Τζόρνταν για να παρακολουθήσει τον Φέντερερ. Ήταν ο πρώτος αγώνας τένις που παρακολουθεί και όπως είπε στη Μπίλι Τζιν Κινγκ σκοπεύει να επιστρέψει.

Οι δύο θρύλοι μαζί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ