ΤΕΝΙΣ

Ο Βαβρίνκα κατέβασε το σορτς από το μουσείο

Ο Βαβρίνκα κατέβασε το σορτς από το μουσείο

Το αήττητο σερί του Σταν Βαβρίνκα συνεχίστηκε και στο γρασίδι. Στην πρώτη εμφάνιση του μετά τον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Ελβετός νίκησε τον Νικ Κύργιο στον 1ο γύρο του τουρνουά του Κουίνς.

Όταν κερδίζεις, δεν αλλάζεις τις συνήθειες σου... Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων είναι ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς στο Γουίμπλεντον το 2001. Επί δεκαέξι ημέρες (σ.σ. ο τελικός των ανδρών είχε γίνει τη Δευτέρα) έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα, ανάμεσα τους ήταν να παρακολουθεί επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων "Teletubbies" κάθε πρωί.

Ο Σταν Βαβρίνκα δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Γνωρίζει πως σε δύο εβδομάδες θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το γούρικο σορτς με το οποίο κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός. Η μπλούζα και το σορτς του τελικού εκτίθενται στο μουσείο του Ρολάν Γκαρός, όμως ο Ελβετός εμφανίστηκε με ένα ακριβώς ίδιο στο Κουίνς.

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά το θρίαμβο επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι ο 30χρονος αντιμετώπισε στον 1ο γύρο του τουρνουά του Κουίνς που διεξάγεται στο γρασίδι, τον Νικ Κύργιο. Μεγάλο ματς με αντίπαλο τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό που νίκησε τον Ράφα Ναδάλ το 2014 στο Γουίμπλεντον και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Ο Βαβρίνκα ήταν πολύ δυνατός, παραχωρώντας μόλις τρεις πόντους στο σερβίς του στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-3. Ο Ελβετός έκανε γρήγορα το break στο δεύτερο σετ και πήρε και το δεύτερο με 6-4, παρά τις ευκαιρίες του Κύργιου να πάρει πίσω το σερβίς του.

Ο Βαβρίνκα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το σορτς του στο Γουίμπλεντον. Τότε θα το... καμαρώνουμε μόνο στο μουσείο του Ρολάν Γκαρός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ