ΤΕΝΙΣ

Ο Τζόρνταν υποκλίθηκε στη Σερένα

Ο Τζόρνταν υποκλίθηκε στη Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς έλαβε μία συγχαρητήρια επιστολή από τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ πήρε ως δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια με τα αρχικά της και το Νο 23! (VIDEO)

Το όνομα της στην ιστορία του τένις έχει βάλει πλέον η Σερένα Γουίλιαμς η οποία έφτασε στις 23 κατακτήσεις Grand Slam. Το συγκεκριμένο νούμερο είναι συνδεδεμένο με έναν άλλο τεράστιο αθλητή τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο κατά πολλούς καλύτερος αθλητής μπάσκετ όλων των εποχών συνεργάζεται με την Nike εταιρία η οποία ντύνει και την Σερένα με αποτέλεσμα να της κάνει μία μικρή έκπληξη.

Η 35χρονη Αμερικανίδα παρέλαβε ένα ζευγάρι παπούτσια που είχαν πάνω τους τα αρχικά της αλλά και το Νο23. Φυσικά, πρόκειται για ένα ειδικό ζευγάρι που φτιάχτηκε από τη γνωστή σειρά προϊόντων του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ μέσα στο κουτί υπήρχε και μία συγκινητική επιστολή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη Σερένα ο "MJ": "Είναι δύσκολο να κερδίζεις. Απαιτεί χρόνια σκληρής δουλειάς, ανθεκτικό ψυχισμό και τη διάθεση να αποδεχτείς το γεγονός ότι μισείς να χάνεις. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να είσαι πρωταθλητής. Προϋποθέτει την ικανότητα να μαθαίνεις από τις νίκες και τις ήττες σουτ. Εν ολίγοις, σημαίνει να κερδίζεις υπό το πιο λαμπερό φως που έχει να προσφέρει το παιχνίδι.

Δεν έγινες μόνο πρωταθλήτρια, άλλα έφτασες σε αυτό το επίπεδο με τιμή, ενάντια σε κάθε εμπόδιο. Συγχαρητήρια και απεριόριστο σεβασμό για τη νίκη Νο 23. Θα είναι ξεχωριστό προνόμιο να συνεχίσω να παρακολουθώ την αποφασιστικότητά σου στα κορτ.

Ο φίλος σου

Μάικλ Τζόρνταν"

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ