ΤΕΝΙΣ

Ο Τζόκοβιτς σταμάτησε τον Μάρεϊ

Ο Τζόκοβιτς σταμάτησε τον Μάρεϊ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 6-3, 5-7, 6-4 επί του Άντι Μάρεϊ κατέκτησε το Qatar Open βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο σερί 28 αγώνων του Βρετανού.

Την πρώτη του μεγάλη νίκη για το 2017 πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος επιβλήθηκε με 6-3, 5-7, 6-4 επί του Άντι Μάρεϊ και κατέκτησε το Qatar Open για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο ο "Νόλε" έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 28 αγώνων του Βρετανού.

Το ματς ήταν συναρπαστικό με τον Τζόκοβιτς να χάνει τρία championship points στο δεύτερο σετ, όμως τελικά ο Σέρβος βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη μετά από αγώνα που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες.

Στο πρώτο σετ είχαμε μόλις ένα, αλλά ιδιαίτερα κρίσιμο break. Ο Τζόκοβιτς κατάφερε να "σπάσει" το σερβίς του Μάρεϊ στο όγδοο game, έκανε το 5-3 και στη συνέχεια σέρβιρε κάνοντας το 6-3 κατακτώντας το πρώτο σετ. Το δεύτερο ήταν ακόμα πιο "κλειστό" με τον Μάρεϊ να πιέζει και να φτάνει κοντά στο break στο έκτο game με τον Σέρβο όχι μόνο να το "σβήνει" αλλά να κάνει εκείνος break μετά προηγούμενος με 4-3.

Από εκεί και πέρα όμως το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έπαιξε με μεγάλο ρίσκο και δικαιώθηκε. Με δύο break στα επόμενα πέντε game ο Μάρεϊ κατάφερε να γλιτώσει τρία championship points του Τζόκοβιτς και να κάνει το 1-1 σετ με 7-5. Το "σκηνικό" στο τρίτο σετ ήταν ίδιο με εκείνο του δεύτερου με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 5-3, αλλά αυτή τη φορά ο "Νόλε" τελείωσε τη δουλειά κάνοντας το 6-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ