ΤΕΝΙΣ

Ο Τιμ έσπασε το ρεκόρ του Ναδάλ, επιστρέφει στο Νο1 ο Φέντερερ!

Rafael Nadal from Spain walks along the court during a Madrid Open tennis tournament match with Dominic Thiem from Austria in Madrid, Spain, Friday, May 11, 2018. Thiem won 7-5, 6-3. (AP Photo/Francisco Seco)
Rafael Nadal from Spain walks along the court during a Madrid Open tennis tournament match with Dominic Thiem from Austria in Madrid, Spain, Friday, May 11, 2018. Thiem won 7-5, 6-3. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε στο Mutua Madrid Open τον Ραφαέλ Ναδάλ και του έσπασε το ιστορικό ρεκόρ με τις σερί κατακτήσεις σετ στο χώμα, ενώ επέτρεψε στον Ρότζερ Φέντερερ να επιστρέψει στην κορυφή της ATP. (VIDEO)

Ήττα με πολλαπλές απώλειες υπέστη ο Ραφαέλ Ναδάλ στο Mutua Madrid Open. Ο Ισπανός ηττήθηκε χθες (11/5) από τον Ντόμινικ Τιμ και μπήκε τέλος στο ιστορικό ρεκόρ με τα συνεχόμενα κερδισμένα σετ στην χωμάτινη επιφάνεια.

Ο "Rafa Power" είχε 50 σερί νικηφόρα σετ, αλλά ο 24χρονος Αυστριακός έβαλε τέλος, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπει στον Ισπανό να διεκδικήσει το έκτο του τρόπαιο στο συγκεκριμένο τουρνουά και παράλληλα να κάνει το back to back.

Παράλληλα, εκθρονίζει τον Ναδάλ από την κορυφή της ATP και εκεί επανέρχεται ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ. Ο Τιμ επικράτησε με 7-5, 6-3 και άφησε εκτός ημιτελικών τον Ισπανό, ο οποίος βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Επιπλέον, ο Τιμ έγινε μόλις ο τρίτος τενίστας στην ιστορία που κέρδισε περισσότερες από δυο φορές τον Ναδάλ. Οι άλλοι δυο είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκαστόν Γκαούδιο. Ύστερα από 14 διαδοχικές νίκες, ο Ισπανός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο χώμα για φέτος.

AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ