ΤΕΝΙΣ

Ο Τίεμ άφησε εκτός τον Φέντερερ!

Ο Τίεμ άφησε εκτός τον Φέντερερ!

Ο Ντόμινικ Τίεμ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και άφησε εκτός 8άδας του Internazionali BNL d' Italia τον Ρότζερ Φεντερερ, νικώντας τον Ελβετό με 2-0 σετ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντόμινικ Τίεμ, ο οποίος άφησε εκτός 8άδας του Internazionali BNL d' Italia τον Ρότζερ Φεντερερ, νικώντας τον Ελβετό με 2-0 σετ.. Ο 22χρονος Αυστριακός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.

Ο Τίεμ έκανε ένα άψογο ματς και νίκησε τον Φέντερερ με 7-6 (2), 6-4, στον πρώτο αγώνα της ημέρας για τον 3ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia. O Αυστριακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη μέτρια εμφάνιση του Ελβετού, που είχε δηλώσει πως δεν είναι ακόμα στα καλύτερά του.

Ήταν η πρώτη νίκη του κόντρα στον 34χρονο τενίστα, στη δεύτερή τους αναμέτρηση. Είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Brisbane International τον περασμένο Ιανουάριο, σε έναν αγώνα που είχε νικήσει εύκολα ο Φέντερερ με 6-1, 6-4.

Για άλλη μια χρονιά, ο Φέντερερ θα αποχωρήσει από το Foro Italico της Ρώμης με άδεια χέρια. Έχει φτάσει τέσσερις φορές στον τελικό του ιταλικού Masters, όμως δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο και είναι ένα από τα δύο Masters που λείπουν από τη συλλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ